Home » Nekaf In en Verkoop » Super mooie en stoere Nekaf jeep

Helaas, deze Nekaf is verkocht.

Hele stoere Nekaf jeep !!!

Aangeboden, een hele stoere Nekaf jeep met bouwjaar 1960. APK gekeurd en dus vanaf Januari geheel keuringvrij !!!

Zo puur uit het veld en zoals hij hoort te zijn.  Niet helemaal strak getrokken en gespoten, maar echt mat groen met een echt verleden achter zich !! Het is echt een goede en betrouwbare Nekaf dus instappen en rijden. 

De Nekaf is APK goedgekeurd en dus wegens de nieuwe regelgeving vanaf Januari keuringvrij !!! Ook heeft de Nekaf een helemaal dichte huif ( dus met zijkanten en deuren ) en hele goede banden. De carburateur is gereviseerd en er zitten nieuwe accu`s in. De Nekaf heeft ook vrijloopnaven tbv brandstofbesparingen en minder slijtage.

Tevens zijn er de afgelopen jaren door de vorige eigenaar diverse onderdelen aan vernieuwd en werd dagelijks gebruikt. Er is een andere kilometerteller in gekomen. Als er nu nog een 250 km mee gereden word staat de teller weer op 0 !!!!

 

De vraagprijs voor deze hele stoere Nekaf is :      €    8.995,00          Voor vragen of een proefrit, kunt u altijd bellen, appen of mailen.                                                            Tel of app :   06-24 21 92 38      Mail :  nekafonline@hotmail.com